Work &
travel USA

Work &
travel Nemačka

Work &
study KANADA

Internship
trainee USA

Zbog ovoga se ni slučajno NEMOJTE prijaviti na Work and Travel program

Obično govorimo o tome zašto se treba prijaviti na Work and Travel, zašto treba doživeti to iskustvo… ali da li iko kaže zašto se NE prijaviti na Work and Travel program!?

Life begins at the end of your comfort zone

Izlazak iz komforne zone. Ovo ćeš zaista hteo ili ne hteo morati iskusiti. Kako je to kad nema mame da pere veš, kuva ručak i usisava… Kako je to kad nema prvog komšije da otključa ulaz kad zaboraviš ključeve… Kako je kad ne pričaš na svom maternjem jeziku, a treba da se snađeš u mestu gde si po prvi put u životu? Kako je to kad sve uspeš da savladaš i budeš ponosan na sebe?

prijaviti na Work and Travel program

Sudeći po iskustvima studenata koji su bili na programu, zaključujemo da su definitivno vrednice ko pčelice Maje! Kad se zacrta da se zaradi neka poštena kinta, nije frka da se radi i po 15 sati dnevno. Neko po dva, a neko po čak i tri posla. Naravno, ništa se ne mora! Mnogi rade jedan posao tokom cele sezone i koriste slobodno vreme za sebe. Tatinim i maminim mazama najteže pada da rade svaki dan, zato ovaj razlog i jeste na listi. Dobijali smo informacije iz prve ruke, pa tu možeš da zaviriš i ti!

Pazi! Na TRAVEL BUG nagazi!

Uješće te TRAVEL BUG! Ovo u američkom žargonu predstavlja ,,pundravce” koji ti probude želju za putovanjem i istraživanjem! O da, definitivno će te ujesti travel bug i to već prvog dana. Svoje mesto ćeš preći uzduž i popreko tokom sezone, a tek kad dođe travel deo programa… nećeš moći da se naputuješ za tih mesec dana 😂 Na instagramu #mojaAmerika pogledaj objave naših studenata, i pokušaj da proživiš njihova iskustva!

Nedostajanje level max

Neka mesta će ti zauvek nedostajati. Što je najveći problem – ne samo mesta, već i prijatelji. Na osnovu istraživanja studentima najteže pada da se odvoje od ljudi sa kojima su živeli, radili, družili se… Nažalost, toliko će ti nedostajati da ih zagrliš i da se ispričate, a moći ćete to samo preko društvenih mreža. Ipak, povrh svega toga imaćeš kontakte, ne samo u Americi, već širom sveta! Jedni druge ćete moći posetiti i družiti se ko nekada!

Je l se onda treba prijaviti na Work and Travel program ili ne?

Dva put meri jednom seci. Hoćeš moći da ispratiš ludi tempo tokom leta? Danju se radi, noću se druži, malo se spava…😊 Sam se brineš o sebi, a brineš se i o drugima. Sam rešavaš nevolje, a rešavaš i drugima. Ako si spreman na izazove onih koji su se stigli prijaviti na Work and Travel program… TREBA !

Komentari su zatvoreni

close icon