Work &
travel USA

Work &
travel Nemačka

Work &
study KANADA

Internship
trainee USA

Najsrećniji Work and Travel student ikada

Work and Travel student

Znate onog momka, onog što je dobio sjajan Work and Travel posao iako mu engleski i nije bio baš najbolji? Bio je food runner u fancy restoranu gde dolaze Opra, Miley Syrus, Obama, Bred i Anđelina dok su još bii zajedno… Jednom su u njegovoj smeni gosi bili Beyonce i Yau-Z, ušli su u priču o svemu i svačemu, dopao im se i oni ga posle smene vodili u provod, limuzina, klubovi, vip gosti… ludilo.

Taj momak je posle 15 dana na Work and Travel programu napredovao u servera. Radio je taj jedan posao i namlatio se para za 4 meseca. Samo se šapuće koliko je zaradio. Priča se da je za jedno veče dobio bakšiš sa tri nule.

Neka manekenka je bila čest gost u restoranu, kažu da je zbog njega dolazila ali on kavaljerski ćuti i smeška se.

A posle posla društvo, žurke i izlasci, znate kako, trebalo je ostati u formi i održati reputaciju. Posle đuske sa Beyonce ritam te sam pokreće.

Kada je završio sa radnim delom Work and Travel programa krenuo je da putuje. Majami, Bahami, LA, Las Vegas i ona čuvena noć u kazinu. Ako ga pitate, reći će vam samo da je povratio sve što je potrošio na putovanja a da je bilo i nešto preko toga. Zatim nazad na Istočnu obalu i u grad koji ne spava. Posle noći bez sna i Menhetn ludila krenuo je kući. Na aerodromu lepa vest, greškom je prodato više karata za ekonomsku, da li mogu da mu ponude mesto u prvoj klasi na letu ka Evropi. Uz jagode i šampanjac nazdravio je najluđem leto najsrećniji Work and Travel student ikada.

Je l znate tog momka? To je od druga sa faksa, od njegove komšinice brata od strica drugar iz osnovne škole e pa njegove sestre od tetke ortak. Znalo se i na koji faks je išao i kako se zove, ali to se negde u prepričavanju izgubilo. I tako slušali smo tu priču dosta puta, pa evo ovog prvog aprila da je i mi vama ispričamo.

Komentari su zatvoreni

close icon