Work &
travel USA

Work &
travel Nemačka

Work &
study KANADA

Internship
trainee USA

California Dreaming – putovanje zapadnom obalom Amerike

Peti mesec – najlepši deo programa, je nešto što definitivno treba iskoristiti za putovanje zapadnom obalom Amerike. Najlepše destinacije, dobro društvo i atmosfera te očekuju ako izabereš turu California Dreaming.

All friends

Bilo koje mesto, ne samo zapadna obala, je vredno obilaska, ali ovog puta pričamo detaljnije o sanjarenju u Kaliforniji. Ovo putovanje organizuje ekipa All Friends već godinama unazad. Svako leto nude Work and Travel studentima raznorazna putovanja i lokacije za svačiji ukus. Pročitaj kako je bilo našim studentima na istom obilasku prošlih godina.putovanje zapadnom obalom

Koja mesta se obilaze ?

Putovanje zapadnom obalom obuhvata izlet od 9 dana. Sve u jednoj turi – gradovi, obale, palme, mostovi, pustinje, noćni provodi…

Startuje se u San Francisku na 2 dana sa obilaskom Lombard ulice, Golden Gate mosta, Union Square-a i još nekoliko bitnjih mesta u gradu.

Naredna 2 dana provode se u Los Anđelesu. Najpoznatija plaža Santa Monika, Holivud i Beverli Hils su samo neke od destinacija koje će se obilaziti.

Poslednja 4 dana posvećuju se Las Vegasu, gradu koji se budi noću. U međuvremenu će se posetiti Grand Kanjon kao i Huver Damova brana.

Da li mi je obezbeđen prevoz?

Prevoz do samog San Franciska možete obezbediti preko All Friends agencije ukoliko krećete iz Ocean City-a. Ako to nije slučaj, do San Franciska dolazite svojim organizovanim prevozom.

Svi ostali prevozi tokom izleta od 9 dana su obezbeđeni za sve studente.

Sa kim mogu da idem na put?

Možeš da se prijaviš sa bilo kim, čak i da to nije student u pitanju. Ukoliko si sam, a želiš da putuješ, budi siguran da ćeš upoznati jako puno ljudi, studenata iz raznih zemalja (ujedno i sa naših prostora) koji su, isto kao i ti, na Work and Travel programu.

Koja je cena puta?

Cena se kreće između $849 i $1199 u zavisnosti od perioda prijave i avionske karte. Ne treba da ti bude žao ijednog uloženog dolara. Po iskustvu starih studenata novac dođe i ode, procirkuliše, ali ono što ostaje smo novi mi, izgrađeni od novih iskustava i ljudi koje smo upoznali.

Gde mogu da se prijavim za putovanje zapadnom obalom?

Možeš se prijaviti na njihovom sajtu, takođe ih pozvati sa američkog broja na telefon +1 443-664-2803, ili im poslati mail na info@allfriends.co.

Ukoliko svoje leto provodiš u Ocean City možeš im se i direktno obratiti na adresi 203 S Baltimore Ave.

Komentari su zatvoreni

close icon