Work &
travel USA

Work &
travel Nemačka

Work &
study KANADA

Internship
trainee USA

Ljeto u malom gradu

 

Work and travel program je zaslužan za moje najbolje ljeto u životu koje sam provela u malom gradiću Williamsburg u američkoj saveznoj državi Virginia. To je mali kolonijalni gradić sa svega 15 000 stanovnika u kojem je također 1693. godine osnovana druga najstarija visokoškolska ustanova u Americi, Koledž William i Mary.

S obzirom da studiram kulturu i turizam, Williamsburg je bio pravi odabir za mene. Na ulazu u Williamsburg se nalazi Bush Gardens, veliki zabavni park kojem je posjećenost zaista ogromna. Grad je miran i nema mjesta za izlazak, ali ima mnogo restorana i outleta.

Williamsburg također pruža mogućnost pronalaska drugog posla. Istina je da zarada ovisi isključivo o studentu, ali za one kojima je to primarna stvar, Williamsburg ne bih preporučila. Work and travel program mi je omogućio da usavršim engleski jezik, upoznam ljude iz cijelog svijeta, steknem radne navike.. Ali isto tako, osjećaj slobode i to da mogu baš sve što poželim je neprocjenjiv i nešto što mi nitko ne može oduzeti do kraja života.

Već nestrpljivo iščekujem iduću sezonu. 🙂

Elena Klemenčić

Komentari su zatvoreni

close icon